UFC borac Dijego Sančez tvrdi da ga je posetio NLO

UFC-ov borac Dijego Sančez prošle nedelje je izjavio da ga je posetio NLO. Sančez, koji živi u Novom Meksiku, opisao je događaj na Tviteru. Prema junskoj analizi portala Satelite Internet, Novi Meksiko je oblast sa učestalim NLO aktivnostima.

Radio sam vežbe na mom travnjaku kada je NLO proleteo pravo iznad mene. Brzo sam pozvao ćerku, gledala je taj objekat kako lebdi na stotinak metara udaljenosti. Albukerki je trip, ovde se NLO-i često viđaju. Ali ova stvar je bila blizu večeras, bilo je očigledno da me posmatra,” tvitnuo je Sančez.

Ovaj 38-godišnjak je imao impresivnu karijeru u mešovitim borilačkim veštinama. Pobedio je u svojih prvih 17 profesionalnih borbi između 2002. i 2006. Njegov prvi poraz dogodio se u aprilu 2007., u meču protiv Džoša Kosčeka. Sančez je ostvario pobede nad Nikom Dijazom, Polom Tijagom, Džimom Milerom i Mikijem Golom.

Međutim, Sančez je izgubio dve od svoje poslednje tri borbe. Izgubio je jednoglasnom odlukom protiv Majkla Čijeza na UFC 239 u julu 2019. Vratio se u februaru ove godine i pobedio Majkla Pereiru diskvalifikacijom na UFC 167. Zatim je u septembru izgubio od Džejka Metjuza jednoglasnom odlukom na UFC 253.

(FOXNews-ZTP, foto: Getty/TheSun)

Tagovi:, , ,

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *