Tom DeLong (Blink-182) u novoj dokumentarnoj seriji o NLO (video)

Dokumentarna serija o NLO upravo je stigla na Netfliks i donosi neke zanimljive uvide slavnog muzičara Toma DeLonga. Nekadašnji član grupe Blink-182 predstavljen je u novom serijalu pod naslovom Top Secret NLO Projects: Declassified. U seriji koja je prethodno emitovana na kanalu Sky History, 45-godišnjak je prikazan kao neposredni svedok NLO-a.

Muzičar se pojavljuje u četvrtoj epizodi pod nazivom „Hacked and Leaked“ zajedno sa ličnostima poput Viki Landrum i Beti Keš, škotskog hakera Gerija MekKinona, kao i bivšeg šefa osoblja Bele kuće Džona Podeste. Osim što je globalno poznat kao pevač kultnog benda, DeLong je napravio zapaženu karijeru i kao istraživač NLO-a.

Nakon razlaza sa Blink-182, autor hita „All The Small Things“ osnovao je Akademiju umetnosti i nauka Ka zvezdama 2017. i takođe vodi veb stranicu posvećenu paranormalnim pojavama i vanzemaljskom životu pod nazivom Stranger Times. DeLong je svoju strast prema onostranom otkrio u dubinskom intervjuu za Njujork Tajms 2019. Muzičar je izneo detalje o događaju koji ga je ostavio u šoku. Na pitanje da li je ikada zaista video NLO, DeLong je rekao da jeste, ali da ne može sa sigurnošću da kaže kakav je to objekat bio.

„Video sam zaista neobične objekte jedne noći u pustinji kako proleću između zvezda, od horizonta do horizonta, u cik-cak putanji. To me je zbilja zapanjilo jer se nijedan satelit ne kreće tako,“ rekao je za novine. „Ali, ne mogu vam reći šta je to bilo. Mislim da, kao i većina ljudi, od svih stvari koje sam video na internetu neke zaista jesu istinite, ali ne možete tačno znati koje.“

Na pitanje kako se uključio u istraživanje NLO-a, DeLong je rekao da ga je naučna fantastika fascinirala još od detinjstva. „Postao sam fasciniran idejom da postoji još nešto sem posla od 9 do 5 i života u razorenoj porodici,“ rekao je muzičar. „Iz nekog razloga sam pomislio da je naučna fantastika jednostavno očaravajuća. Moj brat i ja bili smo potpuno oduševljeni Ratovima zvezda početkom 80-ih. To me je navelo da razmišljam malo šire.“

Komentarišući viđenja NLO-a (pre nedavnih izveštaja Pentagona), DeLong je rekao da očekuje odgovore od američke vlade. „Čekali smo decenijama i molili se Bogu da će vlada jednog dana izaći pred javnost i reći o čemu se radi,“ dodao je DeLong.

(Newsweek-ZTP, foto: Revista Marvin)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *