Posada broda američke mornarice uhvatila sferični NLO na snimku (video)

Video klip snimljen sa broda američke mornarice u blizini obale San Dijega prikazuje sferični objekat kako lebdi u vazduhu, a zatim nestaje u okeanu. Prethodno je mornarica SAD-a potvrdila da dva zamrznuta kadra nepoznate letelice potiču od ovog snimka, izvestio je FOKS 8.

Crno-beli video, snimljen sa broda USS Omaha u julu 2019., prikazuje mali okrugli objekat koji leti iznad mora, a zatim se sruči u vodu i nestane iz vidokruga. „Oh, približava se,“ čuje se glas iz videa dok se letelica približavala površini vode. „Pljusnuo je!“ uzviknuo je neko od prisutnih kada je objekat sleteo u okean.

Luis „Lu“ Elizondo, bivši obaveštajac Pentagona, izjavio je za Njujork Post da NLO-i imaju „transmedijumske“ sposobnosti, što znači da mogu slobodno da se kreću kroz svemir, vodu i vazduh. Snimak je načinjen mobilnim telefonom iz brodskog Borbenog informativnog centra, tajnog mesta na brodu gde telefoni nisu dozvoljeni, rekao je izvor iz mornarice.

Objavio ga je istraživački novinar Džeremi Korbel, i potom izjavio za FOKS 8 da je podmornica krenula u potragu za letelicom, ali da ništa nije pronađeno. U vreme snimanja videa, tri američka ratna broda iz područja San Dijega imala su brojne susrete sa nepoznatim vazdušnim uljezima. Jedan od objekata je pratio putanju razarača 90 minuta, potvrdili su izvodi iz brodskih dnevnika.

Neidentifikovane letelice, koje su u izveštajima zavedene kao „Bespilotna vazdušna vozila“, obletale su oko tri razarača nekoliko dana, preneo je portal The Drive. Čak šest letelica se grupisalo oko USS Kidd, USS Rafael Peralta i USS John Finn tokom jula 2019., povremeno izvodeći „drske“ manevre.

Letelice su primećene dok su ratni brodovi izvodili vojne vežbe na oko 160 kilometara od obale, daleko izvan dometa komercijalnih dronova. Portparol Pentagona potvrdio je za The Debrief da su procureli snimci autentični. „Mogu da potvrdim da je video snimilo osoblje mornarice i da ga je Radna grupa za neidentifikovane vazdušne pojave uključila u svoje tekuće istrage,“ rekla je portparolka Suzan Gof.

(FoxNews-ZTP)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *