Novi dokazi: Da li su Hitler i Eva Braun pobegli iz Nemačke?

Teorije zavere su pratile slučaj smrti Adolfa Hitlera i Eve Braun. Iako su mnogi dokazi izneseni, još uvek nije zvanično promenjena istorija i činjenice o njihovom samoubistvu. Da li je Hitler zaista pobegao sa Evom iz Nemačke?

fbi-hitlerFBI na svom sajtu ima objavljen dokument koji otkriva da je vlada znala da je Adolf Hitler bio živ i zdrav i da je živeo na Andima dugo nakon završetka Drugog svetskog rata, a ovom temom su se bavili i “Anonimusi”.

Svetskoj javnosti je bila poznata verzija po kojoj je Hitler 30. aprila 1945. godine izvršio samoubistvo u svom podzemnom bunkeru. Njegovo telo je otkriveno i identifikovano od strane sovjetskih snaga.

Prema dokumentima koje je objavio FBI, zaključuje se da je najpoznatiji zločinac u istoriji pobegao iz Nemačke i živeo mirno u podnožju Anda u Južnoj Americi.

Takođe, na internetu se nedavno navodno pojavila i fotografija Hitlera (95) dok pozira sa svojom devojkom u Brazilu 1984. godine.

Nedavno objavljeni dokumenti pokazuju da par nije izvršio samoubistvo, ali da je čak imao i pomoć Alena Dulsa, direktora Kancelarije za strateške usluge.

U dokumentima se navodi da je FBI znao za misterioznu podmornicu koja je nacističke vođe odvela do argentinske obale, kao i to da su oni živeli u podnožju Anda sve vreme.

U pismu koje je stiglo u Los Anđeles 1945. godine anonimni doušnik dogovorio je razmenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. On je bio jedan od četvorice koji su susreli tajanstvenu podmornicu. Prema njegovoj priči, dve su podmornice pristale uz argentinsku obalu, a Hitler i Eva Braun bili su u drugoj.

Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju. FBI nikad nije istražio nove tragove.

Možda i najčvršći dokaz da je Hitler preživeo pad trećeg Rajha leži u Rusiji. Nakon sovjetske okupacije Nemačke, navodni diktatorovi ostaci brzo su sakriveni i poslati u Rusiju i nikada više nisu viđeni. Sve do 2009. godine, kada je arheologu Nikolasu Belatoniju dozvoljeno da napravi DNK test. Hitlerovi uzorci navodno se uopšte nisu slagali s postojećim, kao ni oni Eve Braun.

(anonhq.com)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *