Nova dokumentarna serija „UFO” u produkciji Džej-Džej Ejbramsa (video)

Na mrežama se pojavio trejler koji najavljuje dokumentarnu seriju UFO izvršnog producenta Džej-Džej Ejbramsa. Režiju potpisuje Mark Monro, poznat kao scenarista za Netfliksov dokumentarni film Icarus iz 2017. Serija pokušava da otkrije istinu iza vanzemaljskih fenomena uklanjajući slojeve državne propagande. Od 8. avgusta, UFO će se prikazivati jednom nedeljno na mreži Showtime.

U trejleru koji je Showtime objavio na svom Jutjub profilu, realne snimke NLO-a iz celog sveta prate ispovesti neposrednih svedoka. Osim istraživanja NLO-a, trejler ističe emotivna iskustva očevidaca koji se svakodnevno suočavaju sa nevericom. Naglašen uzbudljivom muzikom, trejler prikazuje snimke sa kojih je skinuta oznaka tajnosti i koje je vlada SAD-a objavila pre samo nekoliko godina. Serija obećava uzbudljivi put u nepoznato.

Ejbramsu nije strano bavljenje idejama koje bi većina označila kao naučnu fantastiku. Njegova biografija uključuje projekte poput Ratova zvezda, Super 8 i Zvezdanih staza, tako da fascinacija onostranim fenomenima deluje kao prirodan nastavak. UFO takođe nudi visoku produkcionu vrednost, čemu je Ejbramsova kompanija više nego dorasla. Snimivši dokumentarnu seriju, producent želi da prikaže javnosti prave dokaze i iskaze očevidaca, težeći istinitom informisanju.

(ScreenRant-ZTP)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *