Neverica: Vanzemaljci su otkriveni na Zemlji i žive među nama?

Plejadijanci, kako ih obično nazivaju u krugovima NLO istraživača, pripadaju posebnoj rasi vanzemaljaca, odnosno mitološkoj vrsti humaonida koji imaju fizionomiju nordijskih ili skandinavskih naroda. Prema navodima poznatog NLO magazina Inexplicata, njihova najveća baza se nalazi oko 100km od grada Salte, na severo-zapadu Argentine.

Lokalni mediji tvrde da postoji oko 30 njihovih zajednica u Argentini, te da su njihovi stanovnici dosegli “vrhunac evolucionog ciklusa”.

Inexplicata izveštava da se između naseobina Kači i La Poma, mogu uočiti “Plejadske baze” čiji žitelji za sebe tvrde da su otelotvorenje vanzemaljskih bića iz udaljenih krajeva univerzuma. Plejade, u srpskom narodu poznate kao Vlašići, su rasejano zvezdano jato u sazvežđu Bika. Ovo je blistavi skup od 120 zvezda od kojih se golim okom može videti devet najsjajnijih, budući da su astronomi skupu od sedam mitskih Plejada dodali još Plejonu i Atlasa.

Mnogi NLO entuzijasti smatraju da su Skandinavci i starosedeoci Amerike zapravo potomci Plejadanaca, te da su na Zemlju došli sa planete Erra koja orbitira zvezdu 10-Tauri.

(zavera.rs)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *