Neobične svetlosne formacije iznad Tusona u Arizoni (video)

Video snimak koji je nedavno dostavljen MUFON-u trenutno je aktuelna tema među teoretičarima zavera i NLO entuzijastima. U videu, očigledno snimljenom na nebu iznad Tusona u Arizoni, prikazana je flota nepoznatih objekata u letećoj formaciji.

Očevidac koji je snimio događaj tvrdi da su svetla letelica narandžaste boje i da su se objekti pojavili niotkuda na noćnom nebu. Takođe je rekao da su objekti leteli u pravilnoj formaciji. Snimak je potom analizirao samozvani lovac na vanzemaljce Skot C. Voring. Kao i obično, Voring je naglasio da je snimak autentičan dokaz postojanja vanzemaljaca, i ponovo izneo teoriju da vanzemaljci posećuju Zemlju već nekoliko godina.

Ovog puta, Voring je dodao da ovaj incident možda ukazuje na povratak Svetala Feniksa, kako je nazvana serija čudnih događaja koji su zbunili građane i vlasti 1997. „Ove objekte je videlo stotine očevidaca u Tusonu. Arizona nije daleko od poprišta čuvenog Phoenix Lights incidenta iz marta 1997. Ovo su možda iste letelice. Postoji mnogo sličnosti poput oblika, brzine i broja objekata. Izgleda da je Arizona leglo aktivnosti NLO-a,“ primetio je Voring na svojoj veb stranici UFO Sightings Daily.

Video koji je Voring podelio na svom Jutjub kanalu postao je viralan i podstakao je njegove pratioce na debatu o postojanju vanzemaljaca. Skeptici tvrde da su sporni leteći objekti zapravo helikopteri ili dronovi sa jakim svetlima. Pre nekoliko dana na Menhetnu se dogodio još jedan NLO incident. Očevidac je snimio leteći objekat u obliku diska koji se kretao preko oblačnog neba.

(IBTimes-ZTP, foto: Time)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *