Foks Njuz: Emisija Takera Karlsona otkriva neobične detalje o NLO (video)

U novoj sezoni Fox Nation-a Tucker Carlson Originals, domaćin razgovara sa čuvenim teorijskim fizičarom, bivšim istražiteljem britanskog ministarstva i državnim zvaničnicima, tražeći odgovore i dokaze o NLO-ima. Da li je reč o zaveri, državnoj tajni, vanzemaljcima ili stranim špijunima? U nedavno emitovanom The UFO Files, Karlson kreće u potragu za istinom.

U junu je Kancelarija direktora nacionalne bezbednosti potvrdila da je vojska SAD-a istražila skoro 150 stvarnih i neobjašnjivih susreta sa NLO-ima. „Strateška pitanja vezana za NLO su: sa čime se suočavamo, kakve su njihove sposobnosti i koja im je namera,“ kaže Nik Poup, bivši istražitelj britanskog Ministarstva odbrane. Američka vlada za sada nije pružila odgovore na ova pitanja.

Jedan od Karlsonovih najupućenijih izvora je potvrdio da su američka vlada i njeni podizvođači uzorkovali materijale sa neidentifikovanih objekata. Čini se da postoje „specifični obrasci“ povezani sa viđenjem NLO-a, navodi Karlson. „Izgleda da su incidenti povezani sa svim vrstama nuklearnih kapaciteta,“ primećuje Džon Grinvlad Jr. sa sajta theblackvault.com.

Prema Grinvaldu, mnogi incidenti su se dogodili nadomak vojnih poligona, od kojih su mnogi korišćeni za testiranje nuklearnog oružja 1940-ih, ‘50-ih i ‘60-ih godina. Novinar Washington Examiner-a Tom Rogan tvrdi da su Pentagon, obaveštajna zajednica i članovi Kongresa svesni da postoji veza između nuklearnog oružja, reaktora i ovih „zaista nepoznatih“ NLO-a.

Decenijama nije postojala spremnost vlade čak ni da prizna postojanje NLO-a, a kamo li da im dostavi dokumentaciju. Sve se to promenilo početkom 2021. kada je mornarica skinula oznaku tajnosti sa snimaka njihovih najbližih susreta sa NLO-ima. „Po prvi put imamo video snimak na kojem možemo da vidimo karakteristike ovih objekata, tako da je ovo sada prava nauka,“ kaže teorijski fizičar i pisac Mičio Kaku.

Kaku je pogledao video snimljen iz patrolnog aviona DHS-a na kojem se vidi objekat dug 1,5  metara pri brzini od 160 km/h blizu obale Portorika. Fizičar je primetio da je nepoznati objekat „bez napora“ ulazio i izlazio iz vode, što američki avioni, pa čak ni projektili, ne mogu da rade. „Pritisak vode je toliki da bi pocepao metal,“ naglasio je Kaku.

Početkom 2021, mornarica je obznanila nekoliko snimaka njihovih najbližih susreta sa NLO-ima. Na jednom snimku iz 2015. mornarički piloti su kod obale Floride uhvatili NLO, koji se velikom brzinom kretao uz vetar. „Objekti koje vidimo na snimku kreću se onako kako nijedan kineski, ruski ili američki hipersonični dron ne može,“ rekao je Kaku. „Oni probijaju zvučnu barijeru bez zvučnog udara, uleću u okean i ne raspadnu se.“

I pored svih nepoznanica, Karlson tvrdi da možemo biti sigurni u jedno: „Ljudsko telo ne može podneti više od 5G (gravitaciona sila) u bilo kom trajanju. Možemo sa sigurnošću reći da nije bilo ljudske posade u objektima koji su snimljeni,“ zaključio je Karlson.

(FoxNews-ZTP)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *