Svedočenje: Američka vojna policija usmrtila vanzemaljca (video)

Major Džordž Fajler je kao obaveštajac u američkoj avijaciji imao neverovatan susret sa NLO-om iznad Velike Britanije. Takođe je krajem 70-ih godina služio u vojnoj bazi Megvajer u Nju Džersiju, kada je jedan vanzemaljski biološki entitet upucan u susednoj bazi Fort Diks.

Vanzemaljac je bežao prema vazduhoplovnoj bazi Megvajer, preskočio žičanu ogradu i izdahnuo na pisti. Kako tvrdi Fajler, ovo biće je zatim pokupljeno i prebačeno u vojnu bazu Rajt-Paterson.

Nakon toga, mnogi pripadnici obezbeđenja i osoblja koji su učestvovali u ovoj akciji ubrzo su dobili prekomandu. Major Fajler takođe ukazuje na činjenicu da je podsmeh bio veoma efektan metod za ućutkivanje ljudi koji su lično videli vanzemaljce ili NLO, čuvajući na taj način poverljivost informacija.

Prema pisanju lokalnih medija, Fajler je prvi put NLO video 1962. godine. U to vreme je pilotirao tankerom i dosipao gorivo borbenim avionima iznad Engleske. Kontrolni toranj ga je obavestio da istraži NLO koji se bio pojavio na radaru, u blizini Stounhendža. Spustio je avion sa 10km na svega hiljadu metara, tražeći nepoznati leteći objekat.

„Spazio sam ga na radaru – izgledao je kao ogromni nosač aviona u vazduhu,“ priseća je major gotovo 40 godina kasnije. „To je bio najveći prikaz letelice na radaru koji sam ikada video.“ Kada se njegov avion približio, objekat je nestao. „Ako ste ikad gledali noćno lansiranje šatla u Kejp Kanaveralu, objekat je baš tako zablještao i odleteo.“

Fajler je u vojnoj avijaciji služio 20 godina, sa više od 5.000 sati naleta. Najveći deo karijere proveo je kao oficir vojne obaveštajne službe. Čak je slao brifinge generalima tokom rata u Vijetnamu, kada su često stizali „izveštaji o viđenju NLO-a iznad demilitarizovane zone.“

(zavera.rs)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *